Om oss

En mångsidig och flexibel flyttfirma

Välkommen till en välrenommerad flyttfirma med stor erfarenhet av alla typer av flyttar i Härnösand med närområde. Vi tar ansvar för helheten när du anlitar oss och vill att du som kund ska lita på att vi kan ge dig bästa möjliga flyttservice. Vid sidan av flytt så erbjuder vi även städtjänster. Vi har alltid service i fokus och du kan anrtingen beställa enstaka tjänster eller kombinationer av flytt- och städtjänster. 

Vi har kollektivavtal, yrkestrafiktillstånd, F-skattsedel och ansvarsförsäkring. När du anlitar oss är du och ditt bohag i trygga, seriösa händer.

Flexibilitet är ett av våra ledord – vi anpassar tjänsten efter dina behov och önskemål och utför hela flytten eller delar av den. Du bestämmer själv i vilken utsträckning du behöver hjälp.

Nöjda kunder är viktigast för oss

Vi strävar efter hundra procents kundnöjdhet, och känner oss inte klara förrän du har gett oss tummen upp. Nöjda kunder är den bästa reklamen så du är välkommen att fråga oss om referenser.

Vår långa branscherfarenhet gör att vi har stabila rutiner för hur en flytt ska fungera så effektivt som möjligt. Vi är ett erfaret företag med alla de tillstånd och försäkringar som behövs för att bedriva flyttverksamhet på ett seriöst och tryggt sätt. Vi är ansvarsförsäkrade och har transporttillstånd för yrkestrafik. Våra anställda täcks givetvis av kollektivavtal. 


nyinflyttade flyttfirma Härnösand

Flytt med miljö i fokus

Flytt och transporter medför en viss miljöpåverkan och vi gör vårt yttersta för att minska utsläppen som skapas i samband med verksamheten. Våra fordon är miljögodkända och körs på miljödiesel. När de ska repareras anlitar vi auktoriserade märkesverkstäder som tar fullt miljöansvar. Allt packningsmaterial vi använder är miljövänligt och återvinningsbart.

Vi är din självklara partner under flytten. Eftersom vi både erbjuder flytt och städning kan vi ta fram en helhetslösning som passar just dig.

Trygg och smidig flytt i Härnösand – välkommen att anlita oss